Dernek Haberleri

TGDER 2024 FALİYET RAPORU

TGDER 2024 FALİYET RAPORU

TGDER’in kongreleri, sektördeki yenilikleri ve bilimsel gelişmeleri takip eden profesyoneller için değerli bir bilgi paylaşım platformu olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu yıl 6.sını düzenlediğimiz Radyoloji Teknikleri Eğitim Kongresi sektörün geniş katılımıyla tamamlanmıştır.Kongrenin yanı sıra Üniversitelerde düzenlediğimiz eğitimler çok sayıda öğrenciye ışık tutmuştur.İstinye Üniversitesinde 3 ayrı sempozyum,Beykent Üniversitesinde ve Nişantaşı Üniversitesinde sempozyumlar,Altınbaş Üniversinde söyleşiler düzenlenerek gençlerle bir araya gelinmiş ve eğitimlerine meslek profesyonellerinin deneyimleriyle büyük katkılar sağlanmıştır.En son temmuz ayında bir ilk gerçekleştirilerek Azerbaycan’da Liv Bona Dea Hastanesi işbirliği ile bir sempozyum gerçekleştirilmiştir.Çok geniş bir katılımla gerçekleşen ve büyük bir memnuniyet yaratan bu sempozyumun devamı için 2025 yılı planlamaları yapılmaya başlanmıştır.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirerek, alanında uzman konuşmacılarımızla birlikte katılımcılara değerli içerikler sunmayı hedeflemekteyiz.

7.Ulusal Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Eğitim Kongremizi 08-11 Mayıs 2025 tarihinde Bodrum Vogue Supreme Hotel’de gerçekleştireceğiz.

Bu yıl ve daha önceki yıllarda olduğu gibi sponsorluk desteğinizle, etkinliklerimizin başarısını daha da artıracağımıza inanıyoruz. Sizin gibi güçlü bir sponsorun desteğiyle, katılımcılarımıza daha da geniş bir kitleye ulaşma ve markanızı etkin bir şekilde tanıtma imkanı sağlayabiliriz.

Detaylı sponsorluk paketlerimiz ve karşılıklı fayda sağlayabileceğimiz iş birliği modellerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen ekteki sponsorluk dosyamızı inceleyiniz ve bizimle iletişime geçiniz.

Saygılarımızla,

Tıbbi Görüntüleme Derneği Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir